Is dit gadget dé oplossing voor lopers die van alles willen meenemen?

Bij running.be zijn we niet echt fan om ons volledig hebben en houden mee te nemen tijdens onze looptochten. De reden: het is niet praktisch. Misschien brengt dit product daar wel verandering in.

Onlangs testten we de Tune Belt-armband en hoewel dat een leukere ervaring was dan verwacht, staan we nog altijd niet te springen om tijdens het lopen veel zaken mee te nemen. Bij de Italiaanse start-up Runtimate zochten ze naar een efficiënte en comfortabele manier om meerdere items tegelijk mee te nemen tijdens een run.

Dat resulteerde in een band die je rond je middel bindt. Het item maakt gebruik van meerdere magnetische houders, waardoor je je sleutels, smartphone of drinkfles makkelijk aan de band klit en je ze er ook zeer eenvoudig vanaf kan halen. Volgens de bedenkers ervan moet het product in totaal 4 kilogram kunnen dragen, zonder dat je schrik moet hebben dat je smartphone binnen de kortste keren naar beneden dondert. Bovenstaande video moet dienen als bewijs.  

Via Kickstarter hoopt Runtimate voldoende fondsen op te halen om de band in productie te brengen. Wie dit een goede uitvinding vindt, kan de Italianen best wat steunen, want momenteel staat de teller op 3.000 euro, terwijl ze graag zo’n 65.000 euro hopen te verzamelen.

 

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?