Inschrijvingen Urban Trail Gent geopend

Na Antwerpen, Bergen, Brugge, Namen en Mechelen krijgt ook Gent zijn eigen Urban Trail. Wie er op zondag 29 maart bij wil zijn, kan zich vanaf nu inschrijven!

 De Urban Trail Gent neemt je op 29 maart mee doorheen de historische gebouwen van de binnenstad, langs de mooiste en bekendste, maar ook enkele verborgen plekjes. De start en finish van deze bijzondere loopervaring liggen aan de statige Leopoldskazerne. Het parcours  van ongeveer 10 km wordt de komende weken met mondjesmaat vrijgegeven, maar een van de hoogtepunten zal de passage door het kunstencentrum Vooruit zijn. De Urban Trail zal dus op een unieke manier sport, cultuur en toerisme verenigen.

Maximum 6.000 deelnemers

Deelnemers starten om de 15 minuten in waves van 1.000 lopers. De eerste start wordt gegeven om 9u, de laatste om 10u15. Omdat comfort en beleving centraal staat, worden er maar 6.000 deelnemers toegelaten. Verwacht wordt dat het evenement snel volzet zal zijn, net zoals dat de voorbije jaren het geval was in Antwerpen, Brugge en Mechelen. Wie er zeker bij wil zijn, wacht dus best niet te lang met inschrijven!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?