Inschrijvingen GvA Santa Run lopen als een trein

De GvA Santa Run belooft opnieuw een heus loopfeest te worden op 20 december. Twee weken na het openen van de inschrijvingen zijn al meer de helft van de beschikbare startplaatsen de deur uit!

De GvA Santa Run is de ideale manier om je loopjaar in stijl af te sluiten. Op zaterdag 20 december zal om 19u30 het startschot gegeven worden voor 5.000 lopende kerstmannen en -vrouwen. Voor het eerst wordt het aantal deelnemers gelimiteerd. Wees er dus op tijd bij, want al meer dan de helft van de borstnummer (inclusief kerstmannenpak!) zijn verkocht.

De start van deze gezellige kerstmannenloop ligt dit jaar voor het eerst aan het MAS en finishen doe je in de Waagnatie. Het parcours van 5 km snijdt dwars door de Antwerpse binnenstad. Onderweg is er een uitgebreide Smeets jeneverbevoorrading en na de finish gaat het feestje gewoon door. Een heuse GvA Santa Run Party waarop je samen met vrienden, familie en collega’s uit de bol kan gaan!

EINDHOVEN EN GRONINGEN

Naast Antwerpen krijgen ook Eindhoven (18 december) en Groningen (19 december) dit jaar een eigen Santa Run. Santa Run Eindhoven is een sfeervol nieuw loopevenement in het centrum van de lichtstad. De organisatie werkt met een limiet van 1.500 deelnemers die als kerstman of kerstvrouw verkleed zo’n 5,4 km zullen afleggen. Het parcours loopt op 18 december o.a. over de Markt, het 18 Septemberplein, Catharinaplein en Stratumseind. Een dag later zullen dan weer honderden lopende kerstmannen en -vrouwen het centrum van Groningen innemen. Het parcours bestaat uit twee rondjes van 2,7 km, met start en finish op de Grote Markt. Ook hier krijgen alle deelnemers een kerstpak bij inschrijving, sfeer verzekerd dus!

Zowel in Eindhoven als in Groningen kunnen deelnemers bij hun inschrijving een extra gift doen ten voordele van de Voedselbank. Daarnaast worden deelnemers en toeschouwers ook opgeroepen om houdbare etenswaren te doneren.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?