Inschrijvingen DVV Antwerp 10 Miles & Marathon geopend

De 31e editie van de DVV Antwerp 10 Miles & Marathon vindt plaats op zondag 17 april. Inschrijven voor het grootste loopevenement van het land kan vanaf nu. Er worden opnieuw meer dan 40.000 lopers verwacht.

Het programma blijft identiek aan dat van de voorbije editie. De eerste wedstrijd van de dag is naar goede gewoonte de DVV Antwerp Marathon, met start (om 9u) op Linkeroever en finish op de Grote Markt. Om 11u zetten de allerkleinsten hun beste beentje voor op de Chiquita Kids Run, gevolgd door de DVV Antwerp Short Run 5 km om 12 u. Nog een uur later is er met de New Balance Ladies Run een wedstrijd exclusief voor vrouwen over dezelfde afstand.

De populairste afstand is traditiegetrouw de DVV Antwerp 10 Miles, die in drie waves van start zal gaan om 15u, 15.30u en 16u. De Kennedytunnel en de Waaslandtunnel zijn de blikvangers op het parcours. De 10 Miles heeft – net als de 5 km-wedstrijden en Kids Run – start en aankomst op Linkeroever.

De organisatie zet opnieuw in op comfort en animatie voor lopers en toeschouwers. Zo mogen de marathonlopers zich net als vorig jaar verwachten aan een ruime bevoorrading en zullen er weer tal van sfeer- en muziekgroepjes actief zijn langs het parcours. Bedrijven krijgen een aparte ruimte in het BDO Bedrijvendorp en gedurende het hele weekend vindt in de inschrijvingstent op Linkeroever de RS Lab Antwerp Runners Expo plaats.

Hoe inschrijven?

Sinds donderdagvoormiddag 10 december kan je je inschrijven voor de 31e editie van de DVV Antwerp 10 Miles & Marathon via www.dvvantwerp10miles.be. Met de feestdagen in aantocht is het dan ook dé periode bij uitstek om samen met familie en vrienden aan de feestdis de sportieve doelstellingen voor het volgende jaar vast te leggen. Bovendien blijkt een inschrijving voor de DVV Antwerp 10 Miles & Marathon het ideale kerstcadeau te zijn.

Praktische info

Zondag 17 april
Start: Linkeroever/Thonetlaan (alle wedstrijden)
Finish: Grote Markt (marathon); Linkeroever/Charles De Costerlaan (alle overige wedstrijden)

Programma:
9u: DVV Antwerp Marathon
11u: Chiquita Kids Run 1,4 km
12u: DVV Antwerp Short Run 5 km
13u: New Balance Ladies Run 5 km
15u: DVV Antwerp 10 Miles (2e wave om 15u30, 3e wave om 16u)

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?