Inschrijvingen Disneyland Parijs Half Marathon geopend

Van 23 tot 25 september 2016 wordt er in Disneyland Parijs voor het eerst een Half Marathon Weekend georganiseerd. De inschrijvingen voor de verschillende loopevents voor jong en oud zijn vanaf nu geopend!

In de Amerikaanse Disney-parken worden er al jaren loopwedstrijden gehouden, maar bezoekers van Disneyland Parijs krijgen volgend jaar voor het eerst de mogelijkheid om een borstnummer op te spelden. Zowel kinderen als volwassenen zullen aan hun trekken komen van 23 tot 25 september 2016.

Op zaterdag zijn er de runDisney Kids Races, met loopjes op maat van elke leeftijd: een 100m kruiprace, 200m, 400m, 1 km en 2 km. Ouders mogen hun kinderen hierbij vergezellen. Diezelfde dag is er ook nog de Disneyland Paris 5K family race, waarbij je dwars door de twee parken loopt en aangemoedigd wordt door verschillende Disney-figuren.

De Disneyland Paris Half Marathon op zondag loopt eveneens door de twee parken, maar maakt ook een ommetje langs het platteland en de dorpen errond. Het hele weekend kunnen parkbezoekers bovendien terecht op de runDisney Health & Fitness Expo. Vrijdagavond is er een privéfeestje voor de lopers en zaterdagavond een Pasta Party. Inschrijven kan vanaf nu via onderstaande link.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?