Haal net als onze BV’s de Spartacus in je naar boven!

Wil je zelf de obstakels uit het VTM-programma ‘Spartacus Run’ overwinnen, net als onze Bekende Vlamingen? Dat kan! Zowel op 11 september tijdens de AA Drink Spartacus Thor in Genk als op 16 oktober met de  Spartacus Run in Boom.

Vorige week gaven Laura Tesoro en Lindsay De Bolle het startschot aan de ‘Spartacus Run’, een nieuwe reeks op VTM, waarbij in totaal 24 BV’s de strijd tegen elkaar opnemen. Zij moeten een uitdagend parcours met tien hindernissen zo snel mogelijk afleggen. O.m. Sean Dhondt, Sammy Mahdi, Average Rob, Freek Breackman, Lauren Versnick en Ben Weyts, … gingen de uitdaging aan en haalden de Spartacus in zich naar boven. Commentator Michel Wuyts en vliegende reporter Andy Peelman praten alles sfeervol aan elkaar.

AA Drink Spartacus Thor

De Ramp Attempt, The Jump, Tobogaaan, Monkey Bars, … Voor fervente obstacle runners klinkt dit als muziek in de oren. Het zijn namen van bekende hindernissen in de AA Drink Spartacus Series. Ook in de AA Drink Spartacus Thor op 11 september zullen deze klassiekers niet ontbreken. Maar uiteraard verrijzen er in het Thor Park in Genk ook nog een heleboel spectaculaire nieuwe hindernissen. Deze zullen in de loop van de komende weken bekendgemaakt worden.

Het parcours van 12 km van AA Drink Spartacus Thor zal uit niet minder dan 25 hindernissen bestaan. Op de 7 km mogen de deelnemers zich verwachten aan een vijftiental obstacles en de 3 km lange Family Run zal een achttal hindernissen bevatten.

AA Drink Spartacus Run

Op zondag 16 oktober volgt het tweede event van deze series, de AA Drink Spartacus Run in Boom. Op het parcours van 10 km moet je zo’n 25 hindernissen overwinnen. Alleen of met de hulp van vrienden, aan de finish is iedereen Spartacus! Ook de AA Drink Spartacus Family Run is opnieuw van de partij. Een aangepast parcours van 3 km voor de jongste deelnemers, van 6 tot 12 jaar.

Mag het wat meer zijn dan de Family Run maar ben je nét te jong voor de Spartacus Run? AA Drink Young Spartacus is er voor alle obstacle runners in wording, van 12 tot 16 jaar. Test je kracht, snelheid en volharding op een parcours van 5 km!

Rennen, springen, vliegen, duiken, … vallen, opstaan en weer doorgaan: een Spartacus is een echte doorzetter, maar bovenal een pleziermaker. Afspraak op zondag 11 september in het Thor Park in Genk en/of 16 oktober in de Schorre in Boom!

Meer info & inschrijven: www.aadrinkspartacusseries.be

‘Spartacus Run’ kan je wekelijks van maandag tot en met donderdag om 21u40 bij VTM bekijken. De eerste afleveringen gemist? Herbekijk ze via VTM GO.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?