Grootste loopfeest van het land heet voortaan Baloise Antwerp 10 Miles

Op zondag 23 april 2023 vindt de 36ste editie plaats van wat vanaf nu de Baloise Antwerp 10 Miles heet. De verzekeraar Baloise wordt voor minstens drie jaar partner van het grootste loopfeest van Vlaanderen.

Ook in 2023 neemt de Antwerp 10 Miles dus zijn traditionele moment op de kalender in. Die vierde zondag van april staat bij heel wat mensen al quasi standaard in de agenda en blijkt al jaren een perfecte datum. Wel nieuw volgend jaar is de naam en het logo.

“We zijn erg blij dat we met Baloise in zee gaan de komende jaren”, zegt Greg Broekmans van Golazo. “Baloise was zeer enthousiast om te kunnen deel uitmaken van dit geweldige evenement. Voor ons is een sterke titelpartner ook echt noodzakelijk om elk jaar opnieuw dezelfde kwaliteit en services te kunnen blijven bieden voor de deelnemers. Want de Baloise Antwerp 10 Miles is één groot feest: aan de start, aan de aankomst en overal onderweg.”

“We zijn heel trots dat we onze schouders kunnen zetten onder de komende edities van de Baloise Antwerp 10 Miles”, aldus Liesbeth Laureys, directeur Marketing en Digital Business bij Baloise. “De Baloise Antwerp 10 Miles moet een inspirerende beleving zijn. De komende maanden zullen we bij Baloise ook extra randactiviteiten ontwikkelen zodat iedereen actief deel kan uitmaken van de 10 Miles op en langs het parcours. We will go the extra mile om er voor iedereen een fantastisch loopfeest van te maken: of je nu het beste van jezelf geeft al lopend of al supporterend. ”

Over minder dan een maand, op vrijdag 9 december, gaan de inschrijvingen voor de Baloise Antwerp 10 Miles 2023 open via www.baloiseantwerp10miles.be.

In de aanloop naar de Baloise Antwerp 10 Miles is er op zondag 29 januari de Baloise Antwerp Park Miles, een event dat zeker ook bij voetballiefhebbers in de smaak zal vallen. Lees er hier meer over >>

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?