Gratis naar het BK atletiek!

Dit weekend vindt in het Koning Boudewijnstadion in Brussel het BK atletiek plaats. Zowel zaterdag als zondag is de toegang tot het stadion en het BK helemaal gratis, dankzij Solidarity Athletics.

Solidarity Athletics, onder leiding van Jacques Borlée, ijvert voor de toekomst van de atletiek in België en het behoud van het Koning Boudewijnstadion.

Op de KBC Nacht in Heusden-Zolder liepen tal van oud-atleten een Legends’ Race om de actie in de schijnwerpers te zetten. Dit weekend wordt dus ook het atletiekfan zelf bij de actie betrokken, met heel het weekend gratis toegang en zondagnamiddag nog enkele verrassingen. Zaterdag begint de atletiekdag om 12u30, zondag vinden de eerste wedstrijden al vanaf 12u plaats.

Zondag om 14u kunnen de eerste 1000 aanwezigen een t-shirt van Solidarity Athletics komen afhalen. Vanaf 16u wordt dan verzamelen geblazen aan de buitenkant van het Koning Boudewijnstadion, aan de poort van de 100m-start, voor een ludieke actie.

“Met deze acties willen we iedereen mobiliseren om achter onze sport te staan. Het is sympathiek dat al wie het goed voor heeft met de atletiek op deze manier zelf zijn steentje kan en wil bijdragen”, aldus Jacques Borlée.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?