Gratis looptraining & loopshirt

Op 22 juni vindt de Runners' Lab Midzomernachtrun plaats in Gent. Tijd om de laatste hand aan je voorbereidingen te leggen!

De Runners’ Lab-crew organiseerde in het recente verleden vaak succesvolle trainingsruns. Het deed dat bijvoorbeeld in aanloop naar de AG Antwerp 10 Miles & Marathon. Nu doen de mensen van de loopspeciaalzaak dat voor de Runners’ Lab Midzomernachtrun op 22 juni.

Deelnemen is gratis, maar inschrijven is wel verplicht. Je registreert je voor een trainingsloopje door te mailen naar ikloopmee@runnerslab.be. Je vermeldt in die mail je naam, welke run je wil meelopen en je shirtmaat. Want elke deelnemer krijgt een loopshirt van Brooks cadeau. Na elke run voorziet Runners’ Lab ook een drankje en een kleine snack.

Gegevens trainingsrun

* Dinsdag 19 juni (20u): start aan het Citadelpark. Lus van 4,5 en 6 km (combinatie van beide is mogelijk).

Het tempo wordt telkens aangepast aan de groep.

Start zomerseizoen

De Runners’ Lab Midzomernachtrun is een klassieker die dit jaar plaatsvindt op een vrijdag. Zo kan iedereen daags nadien de WK-wedstrijd van de Rode Duivels tegen Tunesië bekijken. Deelnemers kiezen uit een parcours van 5, 10 en 15 kilometer en genieten van de extra animatie en de afterparty. Met andere woorden: ideaal om het zomerseizoen in te zetten.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?