Gratis herbruikbare Vapur waterfles voor nieuwe abonnees!

Loop je graag en lees je graag over lopen? Nieuwe abonnees op running.be magazine krijgen nu een Eclipse Night Blue 0,7 liter van Vapur als welkomstgeschenk!

Als abonnee heb je niets dan voordelen! Je betaalt slechts 24 ipv 29,7 euro (1 jaar abo), krijgt de zes nummers automatisch in de bus en nieuwe abonneehouders krijgen ook nog een handig welkomstgeschenk. Momenteel is dat een herbruikbare Eclipse Night Blue 0,7 liter waterfles van Vapur ter waarde van 16 euro.

De Vapur Eclipse met zijn geïntegreerde SuperCap en matte afwerking is speciaal ontworpen om aan de prestatiewensen van alle avonturiers te voldoen. Door zijn unieke sportieve design, kleur en afwerking is de Eclipse geknipt voor sporters en liefhebbers van de buitenlucht. De fles is beschikbaar in twee maten: 0,7 liter en 1 liter. Ze is een must have voor alle sportfanaten die duurzaam van water willen genieten! Dus hydrateren maar, sportjunkie! Elke dag is een nieuw avontuur en dus moet de fles waaruit je drinkt net zo flexibel zijn. Daarom heeft Vapur de Eclipse ontworpen, een hoge capaciteitfles voor heel actieve mensen. De Vapur Eclipse houdt je gehydrateerd, wat je ook doet. Klimmen, hiken, fietsen of lopen, deze opvouwbare, herbruikbare waterfles is er klaar voor! Jij ook?

Wil je je eerst laten overtuigen door running.be magazine? Neem dan een kennismakingsabonnement! Je betaalt slechts 12 ipv 14,85 euro en krijgt drie nummers automatisch in de bus.

Deze tarieven zijn alleen geldig voor verzending in België. De tarieven voor abonnementen in het buitenland (binnen Europa) zijn 40 euro (1 jaar) en 22 euro (0,5 jaar). Deze actie is uitsluitend geldig voor nieuwe abonnees t.e.m. 24 juni 2015, zolang de voorraad strekt. Het geschenk dat bij het jaarabonnement hoort, wordt apart verstuurd. Je krijgt – indien de betaling tijdig in orde is – eerst je eerste nummer in de bus (op de dag van verschijning). Vier weken later volgt het geschenk. Geschenken zijn niet omruilbaar.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?