Gratis haarband of handschoenen voor nieuwe abonnees!

Loop je graag en lees je graag over lopen? Nieuwe jaarabonnees op running.be magazine krijgen nu een Wowow Reflective Hairband of Dark Gloves 2.0 als welkomstgeschenk. Ideaal voor de donkere dagen!

Als jaarabonnee heb je niets dan voordelen! Je betaalt slechts 24 ipv 29,7 euro, krijgt de zes nummers automatisch in de bus en nieuwe abonneehouders krijgen ook nog een handig welkomstgeschenk. Momenteel is dat ofwel een Reflective Hairband ofwel Dark Gloves 2.0 van Wowow.

De unisize Reflective Hairband houdt je oren warm dankzij de thermisch isolerende stof en fleece aan de binnenkant, maar heeft tegelijkertijd ook de nodige ademende eigenschappen. De stretchstof garandeert een goede pasvorm en de reflecterende band geeft je een onmiskenbare zichtbaarheid in het donker.

De Dark Gloves 2.0 beschermen je tegen de koude dankzij de thermisch isolerende stof en fleece aan de binnenkant. De handschoen is winddicht, maar heeft tegelijkertijd voldoende ademend vermogen. De stretchstof zorgt voor een goede pasvorm. Doordat de volledige rugzijde van de hand in reflecterend materiaal is afgewerkt, maken de Dark Gloves 2.0 je bovendien zichtbaar bij duisternis. Beschikbaar in de maten S – XL.

Wil je je eerst laten overtuigen door running.be magazine? Neem dan een kennismakingsabonnement! Je betaalt slechts 12 ipv 14,85 euro en krijgt drie nummers automatisch in de bus.

Deze tarieven zijn alleen geldig voor verzending in België. De tarieven voor abonnementen in het buitenland zijn 40 euro (1 jaar) en 22 euro (0,5 jaar). Deze actie is geldig t.e.m. 7 januari 2015, zolang de voorraad strekt.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?