Goed nieuws: het RunningBE loopshirt is opnieuw verkrijgbaar!

Een nieuw jaar vraagt om nieuwe, toffe loopkleding. En omdat je nooit te veel loopshirts kan hebben, hebben we een nieuwe voorraad van het enige echte RunningBE loopshirt voor jullie klaar!

RunningBE brengt je graag ‘Gezond in BEweging’: sinds vorig jaar is dit onze nieuwe baseline, waarmee we de Vlaamse loper willen motiveren, van beginnend tot ervaren loper. Samen met de vernieuwde look & feel van runningBE magazine ontwierpen we een motiverend shirt om deze boodschap zoveel mogelijk te verspreiden. Het doel van runningBE is dan ook om zoveel mogelijk mensen samen Gezond in BEweging te brengen. Met dit technish loopshirt motiveer je niet enkel jezelf, maar ook voorbijgangers om (vaker) de sportschoenen aan te trekken. Dankzij de felgroene kleur fleur je bovendien meteen op tijdens de donkerste dagen van het jaar!

Het runningBE loopshirt kan je HIER bestellen via onze webshop.

Over runningBE

RunningBE inspireert zowel beginnende als ervaren lopers en is al jarenlang een trouwe informatiebron voor zij die een gezonde, actieve levensstijl nastreven. In het magazine en op onze website lees je alles over de leukste loopevents, krijg je deskundig trainings- en materiaaladvies en verbeter je je prestaties dankzij de juiste tips, oefeningen en loopschema’s van coaches. Ook op gezondheidsvlak informeert runningBE je over diverse onderwerpen: van voedingsadvies en healthy recepten tot mentale tips en inzicht in je algemene gezondheid.

RunningBE brengt je graag Gezond in BEweging. BEweeg jij met ons mee? Bestel dan nu het runningBE loopshirt, of geef het cadeau aan je favoriete loopmaatje. Wees er snel bij, want de voorraad is beperkt.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?