Electric Run op 31 oktober terug in Antwerpen

Na een succesvolle eerste editie in 2014 maakt Antwerpen zich op 31 oktober opnieuw klaar voor de Electric Run. Deelnemers leggen 5 km af op het ritme van opzwepende muziek met een ongeziene lichtshow. In Antwerpen is er plaats voor 10.000 deelnemers, de inschrijvingen openen dinsdag 25 augustus om 11u!

De Electric Run, the World’s Brightest 5K, ontstond in 2013 in Amerika en zal tegen eind 2015 in meer dan 30 landen georganiseerd worden, met meer dan 1.000.000 deelnemers. Bij de Electric Run is er geen sprake van een saai of eentonig parcours, lopers worden ondergedompeld in verschillende lichtdecors en vallen van de ene verbazing in de andere. Eénmaal aan de finish barst het feest pas goed los onder leiding van een aantal top DJ’s.

De Electric Run vindt dit jaar plaats op 31 oktober en wordt in België voor het eerst georganiseerd door Golazo sports. “We organiseren in Hemiksem en Brussel ook al The Color Run en dit event sluit daar perfect bij aan. Plezier en sport gaan hand in hand. We kozen bewust voor 31 oktober, want dan is het Halloween en dit is het perfecte evenement voor zo’n avond”, zegt Greg Broekmans van Golazo sports.

De tweede Belgische editie van de Electric Run vindt opnieuw plaats op Linkeroever, ter hoogte van het Sint-Annastrand van 17u30 tot 23u. Inschrijven kan vanaf dinsdag 25 augustus om 11 uur via onderstaande website.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?