Duizenden deelnemers genieten van een prachtige The Color Run in Oostende

Zondag 2 juli stond in Oostende de The Color Run?, met Q Music als presenting partner, op het programma. In een waar festivalweer genoten duizenden lopers van een prachtige namiddag.

Onder een stralende zon namen meer dan 4000 enthousiaste sportievelingen deel aan dit geweldige loopevenement. Zaterdag werd het Q Beachhouse reeds geopend in Oostende en ter plekke werd zondag een Q Color zone georganiseerd. Het evenement duurde van 16u tot 20u en de muziek werd verzorgd door Q DJ Maarten Vancoillie en Level Six. Een uitzinnige meute zorgde voor een uiterst aangename sfeer en liet Oostende proeven van een waar festivalgevoel.

De deelnemers kregen een Uniek ?Q Presents THe COlor Run? t-shirt, een TCR borstnummer, een TCR Headband, TCR tattoos, een Q Music zonnebril en Calypso Watches armbandjes. Onderweg was er bevoorrading voorzien en aan de eindbevoorrading werd nog Aquarius uitgedeeld. Uiteindelijk kreeg iedereen nog een eigen zakje kleurenpoeder aan de finish voor de color blasts die tussen 16u en 18u aan het podium plaatsvonden.

Naar gewoonte werd er opnieuw gelopen voor het goede doel. Bij je inschrijving kan je ?5 extra doneren voor Think-Pink. Daarvoor ontving je ter plaatse aan de Think-Pink stand een toffe, gekleurde buff. Je kon aan de Think-Pink stand ook roze cava en zakjes roze kleurenpoeder aankopen om het goede doel te steunen.

De volgende The Color Run? vindt plaats op zondag 3 september tussen 12u en 20u in Tour & Taxis in Brussel.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?