Dit is adidas’ lichtste Ultraboost ooit (en jij kan hem winnen!)

De nieuwste toevoeging aan de Ultraboost-lijn is de lichtste Ultraboost die ooit gemaakt werd en heeft een middenzool die tot wel 30% lichter in vergelijking met de vorige versie. Aan de functie van de BOOST-technologie werd natuurlijk niets gewijzigd, want ook bij de nieuwste versie staat de BOOST-middenzool garant voor heel veel energie. In combinatie met de Linear Energy Push-technologie zorgt de middenzool dan ook voor een responsief gevoel. Daarnaast is de schoen ook 10% lager in carbonuitstoot in verlijking met vorige Boost-modellen, wat opnieuw blijk geeft van adidas’ continue inzet voor een groenere toekomst.

De Ultraboost Light is een neutrale, multifunctionele loopschoen, die je bij verschillende looptypes kan inzetten, al zal de schoen zeker bij de langeafstandslopers onder ons in de smaak vallen. De honderden BOOST-capsules in de middenzool werken samen om een energieke pas te garanderen. De buitenzool van Continental Rubber is laag in gewicht, biedt voldoende grip in zowel natte als droge omstandgheden en is flexibel genoeg om mooi samen te werken met de middenzool voor een soepele looptred en stabiele pas.

Wil je het energieke gevoel zelf ervaren? Goed nieuws, want RunningBE mag 5 paar van de Ultraboost Light (t.w.v. 200 euro) weggeven!

Volg @running_be op Instagram, bekijk de post en lees hoe je kans maakt!
*Deelnemen kan tot en met maandag 4/09 – 20u00.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.