Deze schoen laat je op wolkjes lopen!

De Wave Skyrise is het nieuwe paradepaardje van Mizuno. De hardloopschoen is gemaakt voor een comfortabele, energieke run van afrol tot landing.

Deze schoen geeft je als loper het gevoel dat je de zwaartekracht volledig meester bent. Het moeiteloze, zwevende gevoel is te danken aan het ultralichte gewicht, de Foam Wave-demping en de veerkracht van XPOP.

Lopen op wolkjes
De Mizuno Foam Wave bestaat uit 2 zachte materialen die in de vorm van een golf op elkaar zijn geplaatst. Hierdoor ontstaat een zool die zeer stabiel is en bijzonder goed dempt. De krachten die tijdens de landing op je voeten komen, worden maximaal opgevangen en verwerkt. De tussenzool van XPOP PU Foam geeft door zijn veerkracht veel energie terug aan de loper. Die energie wordt vervolgens omgezet in een stuwende drive vooruit.

Voet en schoen zijn één
De Wave Skyrise is een duurzame loopschoen met ademend mesh aan de bovenzijde, dat zorgt voor een optimaal aansluitende pasvorm. Je voet wordt één met de schoen, waardoor je goed afwikkelt en een perfecte grip houdt.

Informatie
De Mizuno Wave Skyrise is verkrijgbaar in loopspeciaalzaken en webshops in een dames- en herenmodel.
Kleur: blauw.
Prijs: 134,95 euro.
Meer info: www.mizuno.com

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?