De trailrunbril bij uitstek

Adidas eyewear heeft zijn nieuwe Mountain Attack-collectie gelanceerd. Van de zeven modellen profileert de Tycane Pro Outdoor zich als dé trailrunbril. Wij testten hem alvast uit!

De Mountain Attack-collectie bestaat uit zeven modellen, elk met hun eigen specifieke kenmerken, die allemaal geschikt zijn voor buitensporten: Tycane Pro Outdoor, Tycane, Kumacross 2.0, Daroga, Kumacross Halfrim, Whipstart en Wildcharge.

In deze collectie draait alles om functionaliteit, zodat je optimaal kan presteren. Spiegelglazen in rood, geel en zwart garanderen een uitstekende lichtabsorptie en verhogen het contrast tijdens winter- of zomersporten. De getinte glazen zijn gebaseerd op de gepatenteerde Light Stabilizing Technology, voor een perfect zicht bij elke weersomstandigheid.

Daarnaast garandeert adidas eyewear een feilloze pasvorm dankzij onder meer een verstelbare neusbrug. De lichte, aansluitende monturen met geribbelde veren zorgen voor stabiliteit en optimaal comfort zonder drukpunten.

Behalve functionaliteit speelt ook stijl een grote rol. De monturen en glazen van deze sportieve en trendy modellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren die smaakvol zijn te combineren met elke outfit. Vooral de nieuwste modellen Wildcharge en Whipstart kan je gebruiken om te sporten, maar ook om gewoon dagelijks als zonnebril te dragen.

Alle modellen zijn compatibel met glazen op sterkte die meteen in het montuur worden gemonteerd of zelf in te klikken zijn. De Whipstart en Wildcharge zijn te koop vanaf 99 euro, de Kumacross 2.0, Kumacross Halfrim en Saroga vanaf 109 euro, de Tycane vanaf 149 euro en de Tycane Pro Outdoor vanaf 219 euro.

BRIL VOOR TRAILRUNNERS

Running.be mocht de Tycane Pro Outdoor exclusief uittesten. Dit paradepaardje van de Mountain Attack-collectie profileert zich als de ideale trailrunbril.De Tycane Pro Outdoor is dan ook een sterke bril die geschikt is voor de ruigste omstandigheden. De optionele headstrap zorgt ervoor dat de bril perfect blijft zitten en dat je hem dus zeker niet kwijtraakt in volle actie.

De Climacool-technologie leidt luchtstromen gemakkelijk weg en dankzij de brede lenzen heb je een gigantisch gezichtsveld. Het face-foam pad houdt niet alleen zweet, maar ook de koude tegen. Deze gestroomlijnde high performance bril is dus ook geschikt voor andere outdoor activiteiten zoals skiën. Hij past zich met zijn 10-base curve mooi aan je gezicht aan.

De Tycane Pro Outdoor wordt geleverd met een harde brillendoos en een draagzakje dat eveneens dienst doet als poetsdoek. 219 euro is natuurlijk wel wat geld voor een bril, maar als je een stevig kwalitatief exemplaar zoekt, ben je bij adidas aan het juiste adres! En met zijn flashy val je zeker … op!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?