De (halve) marathon in beeld gebracht met emoji’s

Een Amerikaanse loopster vatte samen in emoji's wat je allemaal voelt tijdens het lopen van een (halve) marathon. Grappig, en zeer herkenbaar voor velen wellicht!

De Amerikaanse blogster Kelly Roberts was vroeger totaal niet sportief (ze noemde zichzelf trots de voorzitster van de “I hate running club”), tot ze in 2013 de loopmicrobe stevig te pakken kreeg. In 2014 ging ze al een eerste keer “viraal” toen ze tijdens de NYC Half Marathon een reeks selfies op Instagram postte met “the hottest guys of the NYC Half”

Intussen heeft ze verschillende halve marathons en marathons op haar palmares staan (haar marathon-PR is 3u41) en inspireert ze anderen via haar blog She Can & She Did en het “women empowering” platform Badass Lady Gang om plezier te halen uit het sporten en hun grenzen te verkennen. Ze wil lopen toegankelijk maken en tonen dat het niet altijd makkelijk is maar dat de voldoening achteraf des te groter is.

Kelly gebruikt vaak humor om haar lezers te inspireren en aan te moedigen. Zo maakte ze een blogpost getiteld ‘Running a Half Marathon as Told by Emojis’. De blog ging – uiteraard – meteen viraal en werd ontelbare keren gedeeld omdat het zo grappig en vooral heel herkenbaar is. Ze deed hetzelfde voor de marathon

“Emoji’s drukken perfect uit hoe we ons allemaal voelen. Of je nu traag loopt of snel, elke loper herkent zich wel op één of meerdere punten in dit grappige emoji-verhaal,” aldus Kelly Roberts. Bekijk het zelf en ga na of het ook voor jou herkenbaar is! 

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?