‘Cora van Mora bestaat, waarom geen Adinda van Adidas?’

In onze rubriek 'De Meeloper' ging onze journalist lopen met een 'apart geval'. Dat zeggen we met alle respect, maar je ontdekt zelf wel wat we bedoelen.

Adinda Vetsuypens begon negen jaar geleden te lopen om wat aan haar overgewicht te doen. Ze debuteerde op de marathon met een tijd van 3u24′, terwijl ze zich er amper drie weken echt op had voorbereid. En vorig jaar nam ze deel aan 32 wedstrijden en eindigde ze 28 keer op het podium. Adinda heeft dus wel talent. En een bijzondere loopdroom …

“Ik wil graag een 10 kilometerwedstrijd in minder dan 40 minuten lopen. Voorts zou ik graag het model worden voor een campagne van een groot sportmerk. Ik loop altijd met Adidas-kledij. Cora van Mora bestaat al. Hoe cool zou het zijn mocht ik uitgroeien tot Adinda van Adidas?” (lacht)

In ons meinummer (nu in de winkel) lees je het volledige interview met deze godsdienstleerkracht die graag naar heavy metal luistert. Je leest het artikel hier ook digitaal. Hier bekijk je de fotoreeks van het interview.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.