Club stoomt supporters klaar voor Dwars door Brugge

De Club Brugge Foundation organiseert vanaf volgende week een Start to Run van tien weken voor supporters, buurtbewoners en sympathisanten. Einddoel is deelname aan Dwars door Brugge op 10 mei.

Vanaf 25 februari organiseren de loopcoaches van Club Brugge Foundation gedurende tien weken elke woensdagavond een groepstraining. Deze sessies gaan door op een uitgestippeld, verlicht parcours rond de oefenvelden van het Jan Breydelstadion. Iedereen moet, ongeacht zijn leeftijd en beschikbare vrije tijd, na die tien weken vlot 5 km kunnen lopen. Dat wordt in de praktijk getest op Dwars door Brugge op zondag 10 mei.

Naast de wekelijkse groepstrainingen worden de deelnemers ook gestimuleerd om 1 à 2 keer per week individueel te gaan lopen. Alle nodige trainingsinformatie wordt wekelijks naar de deelnemers doorgestuurd.

Deelname aan deze Start to Run is volledig gratis. De deelnemers krijgen op het einde een loopshirt van Club Brugge als beloning en een diploma bij behalen van eindtest. Inschrijven kan via onderstaande link.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?