CittA Antwerp Urban Trail bijna uitverkocht

Wil jij op 15 maart een van de 10.000 gelukkigen zijn die dwars door de premetrotunnel lopen? Haast je dan, want de borstnummers voor de derde CittA Antwerp Urban Trail zijn goed twee maanden voor de start bijna allemaal de deur uit!

De inschrijvingen voor de CittA Antwerp Urban Trail lopen als een trein – of beter gezegd: als een tram – sinds drie weken geleden werd bekendgemaakt dat de deelnemers een spectaculaire passage door de premetrotunnel te wachten staat. Deze tunnel werd in de jaren ’80 gebouwd, maar nooit gebruikt.

Dankzij een samenwerking met De Lijn krijgen 10.000 lopers op de CittA Antwerp Urban Trail in primeur de kans om 25 meter onder de grond 514 meter af te leggen tussen de haltes Stuivenberg en Willibrordus. Na de premetrotunnel gaat het richting Borgerhout. De rest van het parcours blijft voorlopig een goed bewaard geheim.

Momenteel zijn er nog slechts 1.000 van de 10.000 borstnummers beschikbaar. De inschrijvingen zullen dus op relatief korte termijn gesloten worden. Haast je als je er nog bij wil zijn op zondag 15 maart!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?