Battle of Thor is nieuwkomer in Spartacus Series

De Spartacus Series heeft nu ook zijn vijfde 'geheime' manche bekendgemaakt. Op zondag 6 september vindt de eerste Battle of Thor plaats in het Genkse Thor Park. Ondertussen lopen de inschrijvingen voor de Spartacus Run in Boom als een sneltrein!

De Battle of Thor belooft een loodzware obstacle run te worden in het Thor Park, het nieuwe technologiepark dat in volle ontwikkeling is op de oude mijnterreinen van Waterschei. Het parcours met zijn ruim 15 hindernissen oogt zeer spectaculair en gaat richting de loodzware mijnterrils van As.

Als enige in de Spartacus Series wordt er bij de Battle of Thor naast een langere omloop van 12 km ook een kortere afstand van 6 km aangeboden. Zo kunnen ook minder geoefende deelnemers van deze spectaculaire loopdiscipline proeven. Inschrijven kan vanaf eind maart. Er worden slechts 4.000 deelnemers toegelaten op de 12 km en 2.000 deelnemers op de 6 km. Starten gebeurt in kleinere groepen van 250 lopers om de 5 minuten.

SPARTACUS RUN BIJNA UITVERKOCHT

De inschrijvingen voor de Spartacus Run, de eerste manche van de Spartacus Series 2015 op 1 en 2 mei in Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom, lopen ondertussen als een sneltrein. Goed anderhalve week na het openen van de inschrijvingen staan er al 9.000 deelnemers op de startlijst, en dat is nu al meer dan het totale aantal van vorig jaar. Voor 1 mei zijn er enkel nog Spartacus Business pakketten beschikbaar voor bedrijven, voor 2 mei zijn er nu nog iets meer dan 3.000 borstnummers beschikbaar.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?