ASICS GT-2160 verkozen tot beste schoen ter wereld

Runner's World Magazine heeft de ASICS GT-2160 bedacht met de internationale Editor's Choice award 2011.

Runner’s World Magazine kent deze award jaarlijks toe aan één type schoen. In de publicatie werden onder meer de stabiliteit, de voetomvattende pasvorm en de zachte demping van de GT-2160 geprezen.

De schoen werd verkozen door een internationaal panel van redacteurs uit de vijftien verschillende landen waar Runner’s World verschijnt: Australië/Nieuw-Zeeland, Brazilië, Frankrijk, Duitsland, Italië, Mexico, Nederland/België, de Filippijnen, Polen, Zuid-Afrika, Spanje, Zweden, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

ASICS is trots om deze prijs te ontvangen”, zegt Alistair Cameron, Voorzitter en CEO van ASICS Europa B.V. “Het is de tweede keer dat de GT-2100-reeks de award heeft gewonnen en het is uiteraard de best verkochte performance hardloopschoen ter wereld voor een reden. Deze prijs bevestigt de positie van ASICS als eerste keuze van de lopers.”

ASICS won overigens ook de Best Buy award voor de GEL-1170. Volgens Runner’s World biedt deze ster onder de trainingsschoenen een uitzonderlijke combinatie van kwaliteit en comfort. “Het is een heel uitgebalanceerde schoen – voldoende zacht voor zowel de hiel- als de middenvoetlopers, maar zonder overdreven zacht aan te voelen- en het is werkelijk een prima keuze voor lange trainingslopen en marathons”, luidt het oordeel.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?