ASICS denkt al aan het najaar

Voor het komende najaar biedt ASICS voor zowel de performance als active runner een volledig vernieuwde collectie runningkleding aan. De collectie is afgestemd op de hoge eisen die hardlopers stellen aan functionaliteit, pasvorm, comfort en design.

Zowel voor de performance als de active runner heeft ASICS een nieuwe collectie. (foto Asics)
De functionele Active Runningcollectie (DuoTech) is voor komend najaar breed en gevarieerd met vele combinatiemogelijkheden.

Voor de winterse items uit deze lijn is gebruik gemaakt van comfortabele lichtgewicht stoffen die het lichaam beschermen tegen koud en guur winterweer. Om in de wintermaanden ook in het donker goed zichtbaar te blijven, is er reflectiemateriaal op zowel de tops als de botooms aangebracht. Als we dit jaar weer geen echte winter krijgen, is er ook voldoende keus in lichtgewicht jerseys met korte mouwen, sprinters en kneetights.

Ook voor de topatleten biedt ASICS dit najaar haar World Performance topsegment, de vertrouwde 5000 Series. Het aanbod voor de winter is verder uitgebreid met artikelen die uitgevoerd in zijn in thermoregulerende stoffen, zoals Fieldsensor, lichtgewicht fleece en Windstopper. Verder zijn er wintertights, fleece jerseys tops en andere tops met een geïntegreerde handbeschermers.

Een volledig nieuw ontwikkelde sokkenlijn is aan de kledingcollectie toegevoegd. Sokken die volledig afgestemd zijn op de toplijn van de schoenen. Zowel in design, kleurgebruik als in constructie. De sok versterkt hiermee eigenlijk de functionaliteit die zo kenmerkend is voor de schoen. Zo zijn er specifieke sokken te vinden voor de Nimbus, Kayano en DS Trainer sokken.

Vanaf begin juli vind je een volledig overzicht van de nieuwe collectie op www.asics.nl

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?