Ambassadeurs zamelen meer dan 70.000 euro in voor het goede doel

De DVV Verzekeringen Antwerp 10 Miles & Marathon stond dit jaar in het teken van 4 goede doelen. De 4 ambassadeurs zorgden ervoor dat er meer dan 70.000 euro werd opgehaald.

Uit ruim 400 kandidaten koos de DVV Verzekeringen Antwerp 10 Miles & Marathon eind vorig jaar vier ambassadeurs die elk een goed doel vertegenwoordigden: Katrien Verbruggen zette zich in om de Short Run te lopen voor SOS Kinderdorpen, Ali Khan de 10 Miles voor Kom op tegen Kanker, Karen van der Linden de 10 Miles voor To Walk Again en Sven Dekoster de marathon voor Rode Kruis Vlaanderen.

De vier ambassadeurs deden het schitterend en voerden via tal van kanalen campagne om de deelnemers aan de DVV Verzekeringen Antwerp 10 Miles & Marathon warm te maken hun goed doel te steunen. Voor 10 euro extra – een som die integraal naar het gekozen goede doel ging – kregen de gulle schenkers een exclusief loopshirt. Zo liepen ze dus niet alleen voor zichzelf en hun persoonlijk doel, maar ook voor Rode Kruis Vlaanderen, To Walk Again, Kom op tegen Kanker of SOS Kinderdorpen! Bijna 20% van de deelnemers deed dit.

Glimmend van trots mochten Sven, Katrien, Ali en Karen vlak voor de start van hun race elk een cheque overhandigen aan de verantwoordelijken van hun goede doel. De actie van onze ambassadeurs leverde 10.000 euro op voor SOS Kinderdorpen, 29.100 euro voor Kom op Tegen Kanker, 13.920 euro voor To Walk Again en 18.730 euro voor Rode Kruis Vlaanderen. Goed voor een schitterend totaalbedrag van 71.750 euro!

Sportief

Uiteraard liepen de 4 ambassadeurs ook hun wedstrijd. Karen en Ali liepen de 10 Miles in respectievelijk 1u33′ en 1u46′. Sven werkte de marathon af in 4u23′ en Katrien legde de Short Run af in 28 minuten.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?