Alles over trail in de special van running.be magazine!

Modder, kou, een barre wind ... het trailseizoen is geopend! In het novembernummer van running.be magazine vind je een uitgebreide trailspecial met tips voor beginners, alles over trailschoenen en -outfits, een overzicht van de mooiste trailevents en nog veel meer!

Het is de tijd van het jaar om het avontuur op te zoeken in de bossen, dus is het novembernummer van running.be magazine meteen ook onze trailspecial. Met tips voor beginners van trailprof Steven Pauwels, een parcoursverkenning van de Decathlon Crêtes de Spa met Belgisch kampioene Veerle Van Hoeck, een kalender met de mooiste trailevents, een overzicht van uitdagende trailtrips, een looprugzakkentest, alles over trailschoenen en –outfits, en een bezoek aan trailclub Sella Ronda Team.

Ook in onze trainingsrubriek gaan we de trailtoer op met een trainingsschema van Paul Van Den Bosch dat je voorbereidt op de 21 of 55 km van de Decathlon Crêtes de Spa. Dit alles en nog veel meer in het nieuwe running.be magazine, dat sinds donderdag 5 november in de winkel te verkrijgen is!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?