Afgelaste Race for the Cure Brussels nu zondag tijdens de Brussels Airport Marathon & Half Marathon

De Race for the Cure - wereldwijd het grootste evenement in de strijd tegen borstkanker - is ook in Brussel al jaren een vaste afspraak voor duizenden lopers die Think Pink willen steunen. Afgelopen zondag werd de editie 2019 in het Ter Kamerenbos geannuleerd door de gure weersvoorspellingen.

De Brussels Airport Marathon & Half Marathon biedt nu soelaas voor al wie zich had ingeschreven. De Race for the Cure zal zondag integraal deel uitmaken van de Mini Marathon over 6,5km. Al wie ingeschreven was voor de Race for the Cure kan zondag gewoon om 9u30 starten. Of wie nog wil meedoen kan zich inschrijven voor de Race for the Cure tot vrijdag 4 oktober 8u. Iedereen kan terecht in het Race for the Cure-dorp aan de startplaats in het Jubelpark.

Er wacht de deelnemers een prachtig parcours van het Jubelpark, door de Belliardstraat, rond het Koninklijk Park en langs het paleis, terug naar het Jubelpark. Ook de wandelaars die zich hadden ingeschreven voor the Race for the Cure is er een oplossing: zij kunnen om 10u starten voor een wandeling van een kleine 3 km in het Jubelpark zelf.

Jurgen Vanpraet van Think Pink: “We hebben na de afgelasting meteen onze koppen samen gestoken met onze partners Golazo en de Stad Brussel en dan is deze mooie oplossing uit de bus gekomen. Al wie ingeschreven was voor afgelopen zondag kan dus starten 1 week later. Bovendien kan wie nog zin heeft zich nog steeds inschrijven!” 

Greg Broekmans van Golazo: “We zijn blij om Think Pink deze snelle oplossing te kunnen aanbieden. Think Pink levert al jaren schitterend werk in de strijd tegen borstkanker. Op deze manier kunnen wij daar ons steentje aan bijdragen en kan al wie hen wilde steunen door mee te lopen dat alsnog doen. We zullen wellicht dan ook in totaal meer dan 17.000 lopers aan de start krijgen zondag over alle afstanden.”

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?