7-jarige jongen met sixpack loopt concurrentie in de vernieling (video)

We hebben op de redactie met open mond zitten kijken naar een klein fenomeen: Rudolph Ingram Junior. Blaze voor de vrienden.

Misschien heb je als jong kereltje of meisje vroeger meegedaan aan sportwedstrijden waarbij je het altijd moest opnemen tegen een buitengewoon getalenteerde concurrent die bijna alles won. Welnu, een soortgelijk gevoel moeten enkele Amerikaanse jongens ervaren als ze met Rudolph ‘Blaze’ Ingram Junior aan de start van een loopwedstrijd verschijnen.

Want de 7-jarige Rudolph is redelijk bijzonder. Hij blinkt uit in meerdere sporten, maar uiteraard zijn wij vooral ondersteboven van zijn spurtkwaliteiten. In onderstaande video zie je hem in wedstrijden van 60 en 100 meter de tegenstanders degraderen dat het geen naam heeft. Hij liep die wedstrijden het voorbije weekend in 8.69 en 13.48. Ter info: Christian Coleman bezit het wereldrecord op de 60 meter met 6.34, Usain Bolt heeft met 9.58 nog altijd de beste tijd op de 100 meter. We gaan niet beweren dat de kleine Rudolph die chrono’s binnen afzienbare tijd aan flarden zal lopen, maar het minste wat je kan zeggen, is dat hij behoorlijk wat indruk maakt.

Het multisporttalent blinkt ook uit zodra hij de piste verlaat, want op Instagram heeft hij al een hele hoop trouwe volgers. Hij is op weg naar de 300.000. Misschien dat zijn sixpack daar wel voor wat tussenzit.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?