5de Keytrade Bank Urban Trail Hasselt gaat voor het eerst door gerechtsgebouw!

Op pinkstermaandag 1 juni staat de vijfde Keytrade Bank Urban Trail Hasselt, met start en aankomst aan de het Hasseltse gerechtsgebouw 'De Teerling', op de loopkalender. Je kan de mooiste locaties van de Limburgse hoofdplaats al lopend verkennen tijdens een tocht van 6 of 10km. De inschrijvingen zijn vanaf vandaag geopend.

Unieke start en finish Tijdens de vijfde Keytrade Bank Urban Trail Hasselt staat het gerechtsgebouw ‘De Teerling’ centraal. Zowel de start, als aankomt van de 6 en 10km liggen aan het futuristisch ogende gerechtsgebouw, dat eenmalig de deuren opent voor de enthousiaste deelnemers aan de Keytrade Bank Urban Trail Hasselt. Net zoals vorig jaar staat het evenement gepland op pinkstermaandag, waardoor het dé ideale uistap met het gezin is naar de Limburgse hoofdplaats.

“Ook in deze editie wordt het terug een unieke belevenis om een aantal verborgen parels in onze stad op een geweldige en sportieve manier beter te leren kennen. Ik kijk alvast enorm uit naar het volledige parcours”, aldus Schepen van Sport Habib El Ouakili.

Om je alvast in de Urban Trail-stemming te brengen, kan je onderaan dit artikel de teaservideo bekijken! Bovendien krijgt elke deelnemer een lekker ontbijtje voor de start, aangeboden door Delhaize, net zoals er een uniek Hasselt Urban Trail T-shirt op de deelnemers ligt te wachten.

Wat nu al vastaat, is dat het een topeditie wordt waarin er een hele reeks nieuwe gebouwen in het parcours wordt opgenomen. De komende maanden geven we de locaties één voor één vrij via onze social media-kanalen. Het loont dus zeker de moeite om die kanalen in de gaten te houden!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?