Zaterdag: 1ste Joe Night Walk in Antwerpen

Antwerpen by night, maar toch volledig anders? Dat is de Joe Night Walk. Op zaterdag 1 december zullen meer dan 6000 wandelaars tijdens een 10 km lange tocht kunnen genieten van een unieke avondwandeling.

De eerste editie van de Joe Night Walk mag meteen een grandioos succes genoemd worden. Alle startbewijzen voor de betoverende wandeltocht door Antwerpen gingen bij de lancering van het evenement in oktober in een mum van tijd de deur uit. Inschrijven kan dus niet meer. De 6200 wandelaars zullen zaterdagavond tussen 17.15u en 21.30u in tien verschillende waves van start gaan. Zo krijgen alle deelnemers de kans om de klank- en lichtanimaties en vuuracts langs het 10 km lange parcours in optimale omstandigheden te bewonderen.

De start- en finishplaats van de Joe Night Walk is het Havenhuis in Antwerpen, waar Joe van 16u tot 23u live uitzendt en waar iedereen na de wandeling kan genieten van een panoramisch uitzicht op de haven en de stad. Het parcours bestaat uit een lus op Rechteroever en een lus op Linkeroever, die de wandelaars bereiken via een passage door de iconische Voetgangerstunnel. De terugkeer naar de overkant van de Schelde gebeurt per overzetboot. Vanaf de aanlegplaats is het niet ver meer naar het Havenhuis, waar iedereen kan nagenieten in het gezellige Joe Night Walk Village.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.