Word jij het nieuwe ASICS AYAMi-model?

ASICS gaat opnieuw op zoek naar een uithangbord voor de AYAMi-collectie. Alle vrouwen kunnen zich kandidaat stellen door een echte loopfoto te uploaden op de AYAMi-Facebookpagina.

foto asics
Het is voor de tweede keer dat ASICS op deze manier op zoek gaat naar een AYAMi-model. Het resultaat van de eerste zoektocht is nu te zien in de herfst/winter-campagne, waarvan de Italiaanse Rossana Cuoccio en de Spaanse Sonia Bejarano Sánchez de gezichten zijn geworden.

Het concept van de AYAMi Running Casting XL blijft hetzelfde: vrouwen kunnen foto’s van zichzelf in volle actie uploaden op de AYAMi- Facebookpagina. De foto mag op eender welke plaats genomen zijn, maar wie verkozen wil worden als model moet gekiekt worden op één van de door ASICS geselecteerde events.

Meedoen kan tot en met 30 november. Daarna zal een professionele jury vijf tot tien finalisten selecteren. Doorslaggevende criteria zijn niet zozeer schoonheid of een mooi figuur, maar wel de inspanning die de foto uitstraalt. Eén of twee finalistes zullen uiteindelijk verkozen worden tot AYAMi-model en overal in Europa te zien zijn op reclameborden. 

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?