Win Nighttech Socks & Sleeves van CEP

Tijdens de donkerste maanden van het jaar helpen alle beetjes om beter zichtbaar te zijn. Zoals ... je sokken. Wij geven meerdere stuks van CEP weg!

CEP klopt zich op de borst dat er een unieke expertise achter de compressiekousen zit. CEP maakt deel uit van het Duitse bedrijf Medi, dat hightechproducten voor de medische sector maakt. Zoals compressiekousen, dus. In 2007 kwam er ook een sportlijn. Bij CEP verklaarden ze die keuze: “We zetten onze hoogtechnologische productiemethodes en zestig jaar ervaring in. De drukzones bevorderen de doorbloeding, stabiliseren de spieren en gewrichten, en bieden een perfecte pasvorm.”

De voordelen die CEP aan de Nighttech Socks koppelt, zijn niet min: “Dankzij deze kousen krijg je geen blaren, verbeter je je stabiliteit en maximale kracht, en recupereer je sneller.” Daar voegt CEP ook nog reflecterende stroken aan toe die je in het donker beter zichtbaar maken. ‘Run fast, stay visible’ is dan ook de slagzin. De sokken zijn te koop in het geel, blauw en rood, en deze winter ook in het zwart. Ze bestaan ook in sleevevorm.

Wij geven 2 paar sokken en 2 paar sleeves weg. Waag je kans op onze wedstrijdpagina.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.