Wie wint een prijs dankzij onze Valentijn-themaloop?

De voorbije week organiseerden we voor het tweede jaar op rij de themaloop 'Loop met me mee in de week van 14/2'. Uit de vele inzendingen selecteerden we 14 winnaars.

Bij ‘Loop met me mee in de week van 14/2’ daagden we jullie uit om op een of andere manier 14 kilometer te lopen. De ene deelde de afstand op in meerdere tochtjes, de andere liep met zijn partner 7 kilometer, waardoor ze samen 14 kilometer totaliseerden, …

Wij waren vooral tevreden dat er heel veel plezier sprak uit de inzendingen die we kregen via mail en sociale media. Helaas kunnen we niet iedereen een prijs geven. We maakten een selectie van 14 winnaars.

Wie heeft er gewonnen?

We hebben het bewijsmateriaal van de winnaars in deze fotoreeks gegoten. De naam van de winnaar staat er telkens bij. De laatste drie inzendingen uit die fotoreeks, komen van duo’s. Zij krijgen dan ook 2 prijzen.

Wat heb ik gewonnen?

Op de running.be-redactie staat een mooie prijzenkast met allemaal loopgerelateerde spullen (shirts, sokken, oortjes, …). Niet iedereen krijgt dezelfde prijs.

Hoe claim ik mijn prijs?

Stuur een mailtje naar redactie@running.be. Vermeld daarbij je adres, schoenmaat en kledingmaat, zodat wij zo snel mogelijk een prijs kunnen kiezen voor jou, en die ook kunnen opsturen.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?