Verlicht Brussel al lopend tijdens 3e KBC Brussels Night Run

Op 21 september loop je door de straten en langs verschillende bezienswaardigheden van de Belgische hoofdstad 'by night'.
Dat betekent opnieuw heel wat spectaculaire licht- en geluidsshows langs het parcours, maar ook tal van hoofdlampjes die de straten van Brussel op de laatste zomeravond verlichten. 
Om 21u45 trekt de eerste wave doorheen het stadscentrum om het nieuwe parcours van 7 km te ontdekken: zo loop je dit jaar doorheen de Sint-Hubertusgalerijen, die speciaal voor de avondloop verlicht worden. Daarnaast zijn er passages langs het bekende Warandepark, de Grote Markt en Manneken Pis. Starten en aankomen doe je rond het Beursplein. Inschrijven of je nummer ophalen, gebeurt in het Beursgebouw zelf. En dat is best uniek, gezien het gebouw anders nooit voor het publiek toegankelijk is!
Iedere deelnemer krijgt een loopshirt, hoofdlampje en na de tocht ook een welverdiende medaille. Daarnaast neem je best je eigen drinkbus mee of koop je ter plekke een herbruikbare beker, gezien er geen plastic wegwerpbekers aan de bevoorrading worden voorzien. Een mooi initiatief van de organisatie om de ecologische voetafdruk te beperken. 
Wil je niets van dit sfeervolle en lichtgevende event missen? Schrijf je dan hier in.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.