Trainingsschema’s: AG Antwerp 10 Miles én Port of Antwerp Night Half Marathon 2020

Dankzij de schema's van Energy Lab-coach Paul Van Den Bosch sta jij op 26 april optimaal voorbereid aan de start van de AG Antwerp 10 Miles en train je doelgericht verder voor de Port of Antwerp Half Marathon op 12 september!
Antwerpen ontpopt zich in 2020 met de Keytrade Bank Urban Trail Antwerp, de AG Antwerp 10 Miles en de Port of Antwerp Night Marathon als een ware loopstad. Om dat te vieren, ontvangen de deelnemers aan deze drie events een uniek trainingsshirt van de Port of Antwerp Night Marathon! 

Naar aanleiding van het initiatief van de ‘Antwerp 3‘, stelde Paul Van Den Bosch voor het maartnummer van running.be drie trainingsschema’s op om je naar de start en finish van de AG Antwerp 10 Miles en Port of Antwerp Night Half Marathon te loodsen. De Antwerp Urban Trail vindt al volgende week plaats (op 15 maart) en werd slim in het schema van de 10 Miles geïntegreerd. 

Daarnaast legt de Energy Lab-coach ook uit hoe je je conditie onderhoudt tussen de 10 Miles en de start van je specifieke voorbereiding op de halve marathon. Als je de andere twee schema’s succesvol hebt afgewerkt, kan je op 22 juni met het 12 wekenplan toewerken naar – misschien wel jouw grote doel in het najaar – de Port of Antwerp Half Marathon! 

Kriebelt het om deel te nemen aan deze drie Antwerpse events en zet je zowel in het voor- als in het najaar graag een knappe prestatie neer? Raadpleeg dan zeker de volledige schema’s in ons maartnummer of hier digitaal

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?