Schitterende tweede editie van Lampiris Leuven Nature Trail

In Leuven heeft zondag voor de tweede keer de Lampiris Leuven Nature Trail plaatsgevonden, dat is de derde manche van de Lampiris Nature Trail Series.

De 1.500 deelnemers ontvingen hun deelnamepakket en gingen vervolgens met de trein richting de vertrekpunten in Sint-Joris-Weert en Oud-Heverlee. Er was keuze tussen drie afstanden. In Oud-Heverlee startte de 12 km run & walk en Sint-Joris-Weert was het begin van de 16 km run & walk en de 25 km run. Met ongeveer 300 wandelaars waren de lopers ruimschoots in de meerderheid.

Tijdens de Lampiris Nature Trail Series trekken de deelnemers doorheen de mooiste plekjes natuur in ons land en dat was deze keer niet anders. Na een vrije start met elektronische tijdsopname passeerden de sportievelingen dwars door het schitterende Meerdaalwoud, Heverleebos en keerden via de prachtige Abdij van Park terug richting Leuven centrum om te finishen voor het Stadskantoor.

De organisatie gaat prat op drankbevoorrading via uitsluitend herbruikbare bekers en zette verschillende eco-teams in op het parcours.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.