ONmove 500: uitpakken en wegwezen

De ONmove 500 HRM, het paradepaardje van Geonaute met gps en optische hartslagmeting aan de pols, is de perfecte bondgenoot voor (beginnende) sporters. Wij testten hem.

Horloge opladen, gegevens instellen en op start drukken: zo snel kan ik met de ONmove 500 HRM aan de slag. De bediening via de knoppen is een fluitje van een cent en in een mum van tijd maakt het horloge verbinding met de gps. Intervaltrainingen wijzen zichzelf uit. Ik geef de verschillende onderdelen apart in: opwarming, beweging, cooling-down, aantal series en rustpauzes.

Met de app MyGeonaute Connect hou ik mijn vooruitgang ook op mijn smartphone bij. De app is compatibel met Strava. Zo kan ik via Bluetooth mijn trainingen op twee platforms tegelijk uploaden.

De ONmove 500 kost 99,99 euro. Het volledige testverslag lees je in ons januarinummer, of hier digitaal.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?