Nu in de winkel: de running.be marathongids

Wil je in 2018 een marathon lopen? Dan neemt onze running.be marathongids je bij de hand. Hij loodst je voorbij de valkuilen richting finish en ligt nu in de winkels!

De running.be marathongids is een extra uitgave naast de 6 magazines die we jaarlijks uitbrengen. In deze eenmalige marathongids zetten we alles op een rijtje voor mensen die (voor de eerste keer) een marathon willen lopen.

Zo lijsten we binnen- en buitenlandse evenementen op, maar we besteden vooral veel aandacht aan trainingsadvies. Want hoe begin je nu te trainen voor zo’n marathon? Wat zijn de do’s en don’ts? Welk materiaal is onontbeerlijk? Welke eindtijd is een realistisch doel? Wat moet ik eten en drinken? Hoe herstel ik nadien het best? Op al die vragen krijg je een antwoord in onze marathongids.

De marathongids kost slechts 2,5 euro en telt 40 pagina’s. Naast al het bovenstaande vind je er ook marathonschema’s om te finishen in 3u of 4u, en enkele leuke extra’s. Energy Lab biedt je de kans om aan een voordelig tarief mee te doen voor een nieuw Breaking 3-project (pagina 2). En de mensen die snel een conditietest boeken, krijgen er van Energy Lab een gratis lichaamsanalyse bovenop (pagina 17). En laat dat laatste een uitstekende start van jouw marathonvoorbereiding zijn.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?