Nieuw magazine voor de Vlaamse loper

Dinsdag ligt een gloednieuw blad in de rekken: running.be magazine, het gedrukte broertje van de gelijknamige site en hét nieuwe lijfblad voor de Vlaamse loper.

running.be magazine verschijnt tweemaandelijks en staat telkens boordevol nuttige tips over tal van ‘lopende zaken’: training, voeding, materiaal, gadgets en mode, uitgebreide producttests, maar ook beklijvende reportages uit binnen- en buitenland, met en over bekende en onbekende lopers.

Het nieuwe magazine richt zich tot al wie recreatief jogt of loopt. Start-to-runner of running addict, zowel de occasionele jogger als de amateur-marathonloper vindt er zijn én haar gading in, want er is ook veel aandacht voor de vrouwelijke lopers.

“Dit nieuwe magazine sluit perfect aan bij running.be, de website die nu al twee jaar na elkaar zijn bereik en trafiek verdubbeld heeft”, verduidelijkt Gert Van Goolen, Managing Director van Golazo media en uitgever van running.be magazine. “Online beperken we ons bewust tot korte en makkelijk leesbare informatie. In het blad kunnen we uitweiden en een breder verhaal brengen voor wie zich in zijn of haar favoriete hobby wil verdiepen. Uitgebreide trainingstips en -schema’s, mooie beeldreportages van evenementen dicht bij huis of ver weg, verhalen van inspirerende collega-lopers of zelfs bekende lopers,… running.be magazine brengt het allemaal.”

In het eerste nummer testen onze redactie en Freddy De Kerpel tal van losse en ’tight’ broeken, doet columniste Sabine Appelmans alles uit de doeken over haar nieuwe passie, blikken we vooruit op de DVV Antwerp 10 Miles en de Spartacus Run, kijken we terug op de halve marathon van Barcelona en de Marathon des Sables, ontdekken we bootcamp en leert iedereen wel iets over training in de 14 pagina’s trainingsadvies. En brengen we nog veel meer!

running.be magazine is vanaf dinsdag 20 maart te koop in de dagbladhandel en kost 4,5 euro.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?