Mizuno introduceert Wave Sky Neo: snelle schoen voor langeafstandslopers

Je PR verbeteren? Volgens Mizuno doe dat je binnenkort met de Wave Sky Neo.
De Wave Sky Neo is uitgerust met MIZUNO ENERZY CORE, een nieuwe technologie in de tussenzool die zorgt voor een energieteruggave van 56% en die tot 293% zachter is. Hier las je al meer over deze bijzondere toepassing.
De Wave Sky Neo is een snelle schoen, speciaal ontwikkeld voor langeafstands- en/of competitieve lopers die hun persoonlijk record wil verbeteren. De schoen geeft je een zwevend en bouncy gevoel tijdens het lopen, terwijl het responsieve vermogen en lichte gewicht voor de nodige snelheid zorgen. Het bovenwerk van WaveKNIT en de sokachtige pasvorm bieden de schoen zijn ventilerende en ondersteunende eigenschappen. 
De aandachtstrekker van deze schoen is echter de tussenzool, die een dubbele laag MIZUNO ENERZY CORE, MIZUNO ENERZY en Foam Wave omvat. Een combinatie die de schoen verschillende troeven geeft: van een zachte demping tot een vlotte voetafwikkeling voor meer stabiliteit en drive. Het opvallende oog in de hak beperkt de impact bij de voetlanding, terwijl de afgeronde vorm voor een vloeiende overgang van voet- naar teenafwikkeling zorgt. 
Adviesprijs: 199,95 euro 
Verkrijgbaar via de website van Mizuno en in de betere loopspeciaalzaak

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?