Lopen we binnenkort massaal met deze drinkfles rond op loopwedstrijden?

Wat is er zo speciaal aan deze drinkfles? Eerlijk gezegd dachten we net hetzelfde toen we ze zagen. Toch onderscheidt ze zich van haar soortgenoten.

De fles in kwestie heet Keego, en is een Kickstarter-project. De bedenkers haalden hun inspiratie voor de fles bij tennisser Rodger Federer. Want … “Waarom drinkt het rolmodel van een cleane sport water uit een goedkope plastic fles?”

Zo’n goedkope fles brengt volgens de bedenkers van Keego enkele nadelen met zich mee. Denk onder meer aan de slechte smaak. Bovendien gooi je zo’n plastic fles na gebruik weg, waardoor je de afvalberg vergroot. Keego wil daarin verandering brengen. De fles bestaat uit elastisch titanium, weegt 98 gram en heeft een capaciteit van 710 milliliter. Het product is bestand tegen water en krassen en bevat ribbels voor een betere grip. De belangrijkste troef is dat je drankje in die fles zijn smaak behoudt en dat de fles lang meegaat. De Oostenrijkse bedenkers noemen deze uitvinding ‘de evolutie van de sportfles’. Benieuwd of we er binnenkort allemaal mee rondlopen op loopevenementen.

Voorlopig kost zo’n fles tussen de 45 en 55 euro.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?