Loopschema combineren met WK voetbal: onze tips voor volgende week

Nog tot en met 15 juli wordt er in Rusland gestreden om de wereldtitel in het voetbal. Ook voor de derde WK-week helpen we de lopende voetballiefhebber.

Net voor de start van het WK voetbal gaven we de loopmomenten door die volgens ons ideaal waren om je schema te combineren met de wedstrijden in Rusland. Het toernooi gaat maandag zijn 3de week in. Wij zoeken opnieuw naar de ideale loopmomenten.

Van maandag 25 juni tot en met donderdag 28 juni

Hoewel er van maandag tot en met donderdag 4 in plaats van 3 wedstrijden per dag op het menu staan, is het toch gemakkelijker om het WK deze week te combineren met je loopschema. Er zijn namelijk maar twee aanvangsuren: 16u en 20u. Reden: het gaat om de laatste groepswedstrijden, en elk land van de groep moet op hetzelfde moment aan die laatste match beginnen. Van maandag tot en met donderdag raden we je dan ook aan om tussen 18u en 20u te gaan lopen (al kan je natuurlijk ook voor ochtendloopjes kiezen).

Is ons vooropgestelde moment niet mogelijk? Dan zijn er uiteraard nog voldoende alternatieven. Hou wel rekening met de momenten waarop de toplanden in actie komen. Maandagavond spelen Portugal en Spanje, dinsdagmiddag komen de Fransen in actie. Dinsdagavond is het de beurt aan Argentinië, de Duitsers spelen hun laatste groepsmatch woensdagmiddag. Later die dag komt Brazilië in actie. De groep van de Belgen sluit de groepsfase af op donderdag (20u). De Rode Duivels spelen dan tegen Engeland.

Vrijdag 29 juni

Carte blanche, want de heren sjotters komen vandaag niet in actie. Het is een rustdag op het WK, de eerste sinds de start.

Zaterdag 30 juni & zondag 1 juli

Op zaterdag en zondag worden 4 van de 8 wedstrijden van de 8ste finales afgewerkt. De eerste wedstrijd van de dag vindt plaats om 16u, de tweede om 20u. Met de Rode Duivels hoef je nog geen rekening te houden. Zij komen pas maandag (bij groepswinst) of dinsdag (indien ze tweede worden) in actie.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?