Loop mee door sterrenrestaurant The Jane!

Het moet een wereldprimeur zijn, een loopevenement door een tweesterrenzaak. Op zondag 17 maart is het zover tijdens de populaire Keytrade Bank Urban Trail in Antwerpen. Ruim 10.000 lopers zullen door zaal én keuken van The Jane lopen.

Brouwerij De Koninck, Café Den Draak en Café Local waren enkele weken geleden de eerste locaties van de Antwerp Urban Trail die bekendgemaakt werden. Aan dat rijtje mag nu ook The Jane toegevoegd worden. Het tweesterrenrestaurant in de Antwerpse wijk Haringrode is gevestigd in de kapel van een voormalig militair ziekenhuis.

Chef-kok Nick Bril zal op zondag 17 maart de deelnemers met open armen ontvangen. “The Jane Antwerp is een plek in Antwerpen die door velen wordt bezocht, voor smaak en stijl. We zijn trots dat we tijdens de Antwerp Urban Trail 10.000 loopfanaten onze kapel eens vanuit een andere dimensie kunnen laten ervaren.”

Ook Greg Broekmans van organisator Golazo sports is verheugd dat The Jane dit jaar deel uitmaakt van het parcours van de Keytrade Bank Urban Trail in Antwerpen. “Het is de kers op de taart van een fantastisch parcours en past perfect in het concept van lopen op plaatsen waar je normaal nooit kan lopen. Onze Urban Trails zien er elk jaar anders uit. Dit jaar doet het parcours van Antwerpen een heel ander stuk van de stad aan en zullen ook heel wat Antwerpenaren die hun stad goed kennen verrast zijn.” Het volledige parcours – dat uit 20 locaties zal bestaan – wordt in de tweede helft van februari vrijgegeven.

De deelnemers kunnen kiezen uit twee afstanden, een parcours van 7 of 13 km. The Jane ligt op het parcours van de 13 km.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?