Loop je uitgestelde event virtueel met Keep Moving!

Blijven bewegen: het is - misschien nu meer dan ooit - heel belangrijk. Wie fit en gezond is, is immers minder snel vatbaar voor virussen. Naast de preventieve gezondheidsmaatregelen rond hygiëne en de beperking van sociaal contact prijkt lichaamsbeweging oververdiend op de derde (podium)plaats.

Nu dat een tijdje niet in groep of tijdens georganiseerde looptochten kan, willen we je helpen om individueel actief te blijven. Keep Moving voegt een extra laagje beleving toe aan je waardevolle loopmomenten. Want je doet het zeker niet alleen!

Was je ingeschreven voor een van de vele loopevents van ENGIE Running Tour, Lampiris Nature Trail Series, Spartacus Series, Alpro Urban Walks Series en Keytrade Urban Trail Series die ondertussen zijn verschoven, maar zie je je loopplannen in het water vallen door het coronavirus? Niet getreurd! Doe gratis mee met onze virtual events en Keep Moving!

Leg op je eigen tempo een vergelijkbare afstand af als die van de looptocht die normaal gezien in die periode zou plaatsvinden. Wanneer jij dat wil, binnen of buiten! Je krijgt telkens enkele dagen de tijd om de virtuele challenge te voltooien. Belangrijk om weten: je hoeft de vooropgestelde afstand niet in één keer af te leggen. Je kan je inspanning dus spreiden over meerder dagen.

Koppel je wearable of sportapp aan Keep Moving en maak gratis deel uit van onze virtual community. Per voltooid virtual event verdien je een unieke virtuele medaille. Keep Moving is compatibel met Strava, Garmin, Runkeeper, Start2Run, Fitbit en Pacer.

SCHENK JE MEDAILLE AAN EEN HELD!

Al wie zich connecteert met Keep Moving beweegt niet alleen voor zichzelf, maar ook voor de helden uit de zorg. Elke virtuele medaille die na een prestatie wordt uitgereikt, gaat naar (iemand uit) de zorgsector. Op die manier steken we hen een hart onder de riem in deze moeilijke periode. Hoe meer medailles in totaal, hoe meer we met z’n allen onze steun betonen.

Tijd of klassement zijn niet van tel. Desondanks beleef je deze virtual events met vele andere sportievelingen.

LOOP NU AL VIRTUEEL ENGIE DWARS DOOR DENDERMONDE

Je kiest elke week uit tochten die in principe in die week zouden hebben plaatsgevonden. De echte events zijn voor later, maar dankzij Keep Moving krijg je nu al een virtueel voorsmaakje! Keep Moving gaat van start vandaag, vrijdag 20 maart, en iedereen kan nu al t.e.m. donderdag 26 maart virtueel meedoen aan ENGIE Dwars door Dendermonde.

Vlaams minister-president Jan Jambon, Vlaams minister van Sport Ben Weyts, Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke en viroloog Marc Van Ranst steunen het alvast. Net als heel wat (ex-)topsporters die zich er mee achter scharen.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?