Last-minute cadeautips voor lopers

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeautje voor een loper? Geen paniek, wij zijn er zoals altijd om je uit de nood te helpen!

Hier zijn 8 last-minute cadeautips voor lopers!

1. BibBits
Dit zijn lichte magneetjes waarmee je je startnummer vastmaakt aan je shirt. Ze zijn stevig en je kan ze personaliseren met een eigen ontwerp. Hét grote voordeel is dat de stof van je shirt of vest niet beschadigd raakt… of dat je jezelf prikt! Je kan ze online kopen.

2. Een abonnement op ons magazine!
Zoek het niet te ver: wie graag loopt, leest ongetwijfeld ook graag ons magazine. Doe hem/haar een jaarabonnement cadeau zodat hij/zij voortaan nog meer kan genieten van het lopen! Een abonnement aankopen kan via onze website.

3. Een inspirerend loopboek
Er bestaan heel wat boeken over hardlopen waarmee je een loper een enorm plezier doet. In dit artikel vind je een aantal steengoeie boekentips!

4. Een medaillerek om bij weg te dromen
Een topcadeau voor elke lopers die af en toe meedoet aan een wedstrijd, of het nu 5 km is of een marathon. Niks leuker dan al die medailles aan een mooi rek te hangen en er af en toe eens bewonderend naar te zitten staren, en trots te zijn op al die knappe loopprestaties! Je kan zo’n rek bijvoorbeeld hier of hier aankopen.

5. Een paar sportsokken
Een beetje cliché, maar laat ons eerlijk zijn: met een paar goeie loopsokken kan je toch niks misdoen? Elke loper heeft ze sowieso nodig en voor jou als ‘schenker’ is het gemakkelijk want je hoeft er geen tientallen winkels voor af te schuimen (dus geen kerststress!). Zorg wel dat je de juiste maat weet, om miskopen te vermijden.

6. Een motiverende running playlist
Zit je wat krap bij kas? Een origineel geschenk hoeft niet duur te zijn! Stel een toffe loopplaylist samen op Spotify en geef ze bij voorkeur een leuke naam. Voortaan kan de gelukkige ontvanger gaan lopen met leuke deuntjes in de oren! Tip voor inspiratie: ik heb zelf een playlist op Spotify, je vindt ze onder de naam #LOPENTRUT.

7. Een deugddoende massage of wellness
Het is voor een loper ook heel belangrijk om voldoende te rusten en te ontspannen. Met een bon voor een sauna of een wellnesscenter sla je de bal nooit mis! Zeker in de winter kan het zoveel deugd doen om eens een dagje te genieten van rust en warmte!

8. SOS coin
Veiligheid boven alles! Een SOS coin is een plaatje dat je eenvoudig aan je loopschoen bevestigt. Je schrijft er je naam, een noodnummer en andere gegevens op. In geval van nood (je weet nooit hé) kan je dan makkelijk geholpen worden. Dit is zoiets waarvan elke loper hoopt het nooit nodig te zullen hebben, maar het kan geen kwaad om wat ‘voorzienig’ te zijn. Better safe than sorry! Je kan zo’n SOS coin hier aankopen.

Nog veel succes op cadeautjesjacht, en alvast fijne feestdagen gewenst!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.