Kris Peeters verkent 10 Miles-parcours

Kris Peeters loopt dit jaar de DVV Antwerp 10 Miles opnieuw voor een goed doel, namelijk de Special Olympics. Samen met enkele Special Olympics-atleten verkende de Vlaams Minister-President al eens het parcours. Bekijk het filmpje!

Komend weekend staat Antwerpen volledig in het teken van de DVV Antwerp 10 Miles & Marathon. Van 9 tot 20 september is de stad gastheer voor de Special Olympics European Summer Games. Vlaams Minister-President Kris Peeters koos dan ook niet toevallig de Special Olympics als goed doel waarvoor hij zondag de 10 Miles zal lopen.

De Minister-President verkende samen met Special Olympics-atleten André Schepers, Evy Ploegaerts en Quinten Bruyninckx het parcours van de 10 Miles al eens. Het resultaat zie je in het filmpje hierboven.

“Ik maak heel graag tijd voor deze jonge atleten”, aldus Peeters. “Als ik zie wat sport voor hen betekent, kan je niet anders dan enthousiast zijn over de Special Olympics. Ze hebben een beperking, maar ze hebben zoveel anders te bieden. Ik kijk dan ook uit naar komende zondag, wanneer we samen de 10 Miles zullen lopen.”

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?