Inschrijvingen Battle of the Ardennes geopend

De tweede editie van Battle of the Ardennes vindt plaats op zaterdag 27 juni in Barvaux-Durbuy. Wie er bij wil zijn op deze spectaculaire survivalrun kan zich vanaf nu inschrijven.

De start- en aankomstlocatie verhuist van het centrum van Durbuy naar Barvaux, een deelgemeente van Durbuy. De deelnemers krijgen een gloednieuw parcours voorgeschoteld van 11 km met opnieuw 15 spectaculaire hindernissen. De passage door het centrum van Durbuy blijft wel behouden.

Voor wie de 11 km geen uitdaging vormt, kan zich ook dit jaar inschrijven voor de Xtreme Battle of the Ardennes, daar krijg je het parcours twee maal voor de voeten geschoven: 22 km puur afzien dus voor de echte helden!

Inschrijven kan vanaf nu! Aarzel niet, want voor dit unieke event worden er slechts 4.000 deelnemers toegelaten op de 11 km en 1.000 op de 22 km. Snel zijn is dus de boodschap!

SPARTACUS RUN VOLZET

Battle of the Ardennes is de tweede manche van de Spartacus Series 2015. De Spartacus Run, de eerste manche die verspreid over 1 en 2 mei georganiseerd zal worden in De Schorre in Boom, is ondertussen helemaal uitverkocht. Er zijn voor beide dagen wel nog enkele Business Pakketten beschikbaar.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?