Guga Baul geeft bekende Limburgers een stem in Keytrade Bank Virtual City Run Hasselt

Op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 april kan je meedoen aan de Keytrade Bank Virtual City Run Hasselt. In deze virtuele looptocht door de hoofdstad van Limburg is Guga Baul je persoonlijke audiogids. Vlaanderens bekendste stemmenimitator haalt zijn sappigste Limburgs boven en zal enkele bekende Limburgers letterlijk een stem geven tijdens jouw 5 of 10 kilometer lange virtuele run door Hasselt.

Het enige wat je nodig hebt voor de Keytrade Bank Virtual City Run Hasselt is een paar loopschoenen en de MyTrace-app, die je kan downloaden in de App Store of op Google Play. MyTrace bezorgt je de beste interactieve loopervaring ooit. Starten kan je op 16, 17 of 18 april waar je maar wil, maar toch zal het aanvoelen alsof je door het centrum van Hasselt aan het lopen bent. Zo geeft de app je live-updates over je tussentijden en positie in jouw startwave en kunnen familie en vrienden supportersboodschappen voor jou inspreken. En last but not least: Guga Baul is jouw persoonlijke audiogids!

Guga vertelt je onderweg alles over bekende Hasseltse trekpleisters als het Jenevermuseum, het Modemuseum, de Japanse Tuin, het stadhuis, Plopsa Indoor, de Versuz, de Oude Gevangenis, … Ook over het Heilig Paterke van Hasselt kom je alles te weten. Maar is het Guga die je dat allemaal zal vertellen of klinkt het eerder alsof Jan Peumans, Jani Kazaltzis, Stijn Meuris, Thibaut Courtois, Rocco Granata of Smos uit Safety First aan het woord zijn? Nog een laatste ‘viesgoeie’ reden nodig om komend weekend mee te lopen? Je inschrijven voor de Keytrade Bank Virtual City Run Hasselt is volledig gratis!

Heb je na Hasselt de smaak te pakken? Ook in Gent (30 april t.e.m. 2 mei), Oostende (13 t.e.m. 16 mei), Antwerpen (28 t.e.m. 30 mei) en Brussel (11 t.e.m. 13 juni) staan er de komende weken nog Keytrade Bank Virtual City Runs op het programma, telkens met de onnavolgbare Guga Baul en zijn alter ego’s als onvolprezen audiogids. 

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.