Gratis trainingsschema voor deelnemers Argenta Running Tour

Woensdag werd Argenta voorgesteld als nieuwe titelsponsor van de Running Tour. De gezondste bank van België zorgt al meteen voor een stunt door alle deelnemers aan een event van de Running Tour een gratis trainingsschema aan te bieden!

De Argenta Running Tour bestaat in dit jaar uit 14 wedstrijden, verspreid over het hele land. Starten doen we met Dwars door Dendermonde op 22 maart en de Brussels 10 km Gaston Roelants vormt op 20 december de afsluiter. Op vlak van parcours en afstand (van 1 tot 15 km) is er de nodige diversiteit voorzien.

Opvallend is dat Argenta alle lopers die deelnemen aan de Argenta Running Tour een gratis trainingsschema van 8 tot 24 weken gaat aanbieden. Deze gepersonaliseerde schema’s werden ontwikkeld door Energy Lab. Als een deelnemer zich inschrijft voor een event, krijgt hij automatisch toegang tot zijn schema. 

Inschrijven voor Dwars door Dendermonde, Knokke 10K, Dwars door Brugge, de Abdijentocht, Stadsloop De Gentenaar en Kortrijk Loopt kan vanaf nu via www.argentarunningtour.be. De inschrijvingen voor de andere wedstrijden zijn binnenkort via diezelfde website beschikbaar.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?