Dit schema maakt je op 12 weken fit voor DVV Antwerp 10 Miles: start vandaag!

Heb je nog niet getraind voor de DVV Antwerp 10 Miles? Geen ramp, want Paul Van Den Bosch zorgt er met volgend schema voor dat je op 17 april toch nog fit aan de start komt. Je moet er wel deze week mee beginnen!

Je vindt de volledige schema’s (voor beginners en gevorderden) in het januarinummer van running.be magazine! Geen betere motivatie om het schema vol te houden, dan nu al je inschrijving in orde te maken. Klik HIER door naar de website van de DVV Antwerp 10 Miles & Marathon!

10 mijl loop je niet zomaar. En ook aan het schema richting die 16,1 km begin je het best niet onvoorbereid. Paul Van Den Bosch: “Je kan meetrainen met het beginnerschema als je nu al zonder problemen 10 km loopt, én als je gedurende de laatste zes weken gemiddeld drie looptrainingen per week hebt uitgevoerd.”

Om te beginnen aan het schema voor de ervaren lopers zijn de toelatingscriteria logischerwijze nog een beetje strenger. Van Den Bosch somt de voorwaarden op: “Je kan zonder problemen 15 km ononderbroken lopen, je voert regelmatig tempoveranderingen uit in je training en je hebt de laatste zes weken gemiddeld vier looptrainingen per week uitgevoerd.”

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?